1ste officiële bepijlde rit 28 mei 2017

1ste officiële bepijlde rit 28 mei 2017

We verheugen ons erop jullie te mogen verwelkomen op onze eerste officiële bepijlde rit doorheen het verborgen natuurlandschap rond Edingen.

Gezien er in de prachtige streek rond Geraardsbergen zoveel te zien is werd er beslist om deze te verdelen in 5 regio’s zodat we direct al goed zitten voor 5 jaar.

Om het allemaal nog wat leuker te maken krijgt de rijder die bij de 5 ritten aanwezig (geregistreerd) is een speciaal gelimiteerd gadget!! Er vanaf de eerste keer bijzijn is dus de boodschap!!

We ontvangen jullie in het prachtige kader van de Wambashoeve (Brusselstraat 10 – Geraardsbergen) vanaf 9u met ontbijt om dan vanaf 10u ieder op zijn tempo de bepijlde rit van 90km te laten afwerken.

Een stop voorzien we halfweg in het prachtige domein van het park te Edingen waar je een lunchpakket aangeboden krijgt.

Daarna kan je het tweede deel aanvatten om dan nog eens 50km later terug aan te komen in de Wambashoeve. Hier kan je rustig genieten van een drankje én er is ook een stand  met vers bereide spaghetti (’s morgens inschrijven vereist).

Om het praktisch allemaal iets eenvoudiger te laten verlopen hebben we een parking voorzien voor trailers en bestelwagens op de Oudenberg. Daar staan enkele stewards die je in de juiste richting sturen gezien er op de locatie enkel ruimte is voor scooters.

Mensen die met de scooter (zowel 2-takt als 4-takt is welkom natuurlijk) komen kunnen vanzelfsprekend rechtstreeks naar de Wambashoeve rijden.

                                                       Hopelijk tot 28 mei?!?

Reacties zijn gesloten.